Over Tim

Welkom bij Autopoetsbedrijf Tim van der Hoek. Met inmiddels meer dan 33 jaar ervaring kunt u er op vertrouwen dat uw auto bij Tim in professionele handen is.

Autopoetsbedrijf Tim van der Hoek is een eenmanszaak, u krijgt dus altijd dezelfde hoge kwaliteit.

Tim weet waar hij over praat als het gaat om het conditioneren van auto’s. Na alle facetten in het vak te hebben meegemaakt is hij in 2007 zijn eigen autopoetsbedrijf begonnen.

Klantvriendelijkheid, een positieve instelling en professionele producten zijn de succesformule die van uw auto een glanzend vervoermiddel maken.
Tim schept vertrouwen en dat is een veilig gevoel, want u geeft tenslotte uw autosleutels niet zomaar aan iedereen af!

Een middenklasser of oldtimer krijgt dezelfde aandacht en behandeling als een exclusieve Ferrari of Lamborghini. Elke auto verdient het om de beste glans naar boven te halen.
 

Het resultaat van een professionele poetsbehandeling is niet te vergelijken met een doe-het-zelf poetsbeurt. De producten, ervaring en professioneel gereedschap maken het grote verschil.

De glans die Tim bij uw auto naar boven weet te halen is het resultaat van diverse behandelingen, waaronder het standaard polijsten van de bovenste doffe laag.

Daarnaast kunt u er eventueel voor kiezen om een duurzame nabehandeling te laten verrichten.
Tim kan o.a. een Waxoyl lakpantser of een Kenotek Coat It met ongekende glans aanbrengen, waardoor uw auto er nóg langer als nieuw uit ziet.