Behandelingen

Een zéér complete scherpe prijs behandeling waardoor uw auto er weer als nieuw uit ziet of een exclusieve extra ‘Kenotek Coat It glas coating’ met een gigantisch glans effect. Voor elke auto en elk budget kunt u bij Tim terecht.

Onderstaande behandelingen biedt Tim aan en indien gewenst kunt u naderhand zelf uw auto blijven onderhouden met de professionele producten die Tim te koop aan biedt in zijn showroom. Op de prijzenpagina kunt u bekijken welke behandeling voor u interessant is.

 

Standaard behandeling interieur omvat o.a.:
Reinigen van bekleding d.m.v. shamponeermachine  (Lederbehandeling met ledercrème) / Reinigen van hemel, vloer, matten etc. / Reinigen van kunststof, dashboard, asbak e.d. / Reinigen van kofferbak / Reinigen van binnenkant ramen

Optioneel: Behandeling met Ozongenerator Biozone II (Neutraliseert geuren afkomstig van tabaksrook, huisdieren e.d.)

Standaard behandeling exterieur omvat o.a.:
Grondig reinigen en 3x polijsten van lakwerk d.m.v. polijstmachine / Verwijderen van hars&teerspatten / Lakwerk behandelen met lakgum (‘kleien’) / Handmatig poetsen van lakwerk / Bijtippen van steenslag, lichte schade / Reinigen/poetsen van deurstijlen / Reinigen van ramen (binnen & buiten) / Reinigen van velgen/banden

 Tim heeft ook veel ervaring in het verwijderen van verfspatten, ijzerslijpsel, betonslijpsel e.d. – behandeling/prijsstelling in overleg.

 

Buiten de standaard behandeling kunt u nóg een stap verder gaan om het glanseffect en bescherming aanzienlijk te verlengen.
Hieronder staan de mogelijkheden van de extra nabehandelingen die Tim aanbiedt:


Waxoyl pantser

Het hele jaar door beschermd
De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.
Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat uw auto zijn diepe glans behoudt.

Belangrijke voordelen van Waxoyl 100+
• Uw lak behoudt gegarandeerd 1 jaar zijn diepe glans.
• Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
• U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur.
• Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere waarde wordt behouden.

Waxoyl is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.

Tim verkoopt diverse professionele producten van Waxoyl die uw lak blijven beschermen tegen invloeden van buitenaf.

 

 

Kenotek Coat It

De nieuwste ontwikkeling in wagenbescherming:
Kenotek Coat It is ontwikkeld om de lak van uw wagen te beschermen zodat deze er langer nieuw uitziet maar ook om het onderhoud te vergemakkelijken. Kenotek Coat It is een keramische coating die een onzichtbare maar bestendige beschermlaag vormt tegen alle vervuilende aanvallen van buitenaf zoals verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en uv-stralingen. Dankzij jarenlange ervaring en een hoog ontwikkelde R&D-afdeling garandeerd Kenotek u de beste bescherming op de markt.

Het waterafstotend effect van de Kenotek Coat It zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel vasthechten aan de auto. Traditionele lakbescherming producten op basis van synthetische wax of polymeren garanderen geen meetbare dikte. Ze blijven op de lak tot ze verdwijnen door aantasting van de zon, zure regen en ontvettende detergenten. Wilt u een coating voor uw wagen die de eigenschappen heeft zoals duurzaamheid, efficiënte bescherming en gebruiksgemak dan is de Kenotek Coat It voor u de juiste keuze. Dankzij de bijzondere samenstelling van dit product op basis van siliciumdioxide (SIO2) heeft u de garantie dat uw auto beschermd is en er prachtig uitziet voor een lange tijd. Het versterkt de hardheid van de lak en verhoogt die tot wel 9H volgens de schaal van Mohs. Deze bescherming zal er ook voor zorgen dat microkrasjes en swirls minder snel ontstaan. Door het aanbrengen van Kenotek Coat It bent u verzekerd van een langdurige bescherming van 3 jaar. Om het onderhoud van de coating en de levensduur te verlengen, adviseren wij u om de Kenotek Pro producten te gebruiken.

Tim verkoopt diverse professionele producten van Kenotek Pro waarmee u uw auto optimaal kunt blijven beschermen. Deze producten zijn van hoogwaardig niveau en niet vergelijkbaar met de producten die u in een gewone winkel kunt kopen. Informeer er naar als u uw auto brengt voor een behandeling!
 

Aquapel voorruit coating

Verbeterd het zicht bij slecht weer:
Aquapel® is een nieuw soort glasbehandeling, die onder alle weersomstandigheden zorgdraagt voor een helder en beter zicht. Aquapel® gaat met het glasoppervlak van uw auto een chemische verbinding aan, zodat vuil en water geen grip hebben op uw autoruit.

Door de Aquapel® behandeling trekken de waterdruppels samen, waardoor ze bijzonder makkelijk van de ruit afrollen. Vanaf een snelheid van 60 km/u worden de druppels tezamen met de vuiligheid van de ruit gespoeld.

Een voorruit behandeld met Aquapel®, verbetert het zicht met ca. 35% en verkort de reactietijd van de bestuurder met ca. 25%.
Dit scheelt 1 seconde (ofwel 15 meter remweg) bij een snelheid van 60 km/u.

Bron: University of Michigan`s Transportation Research Institute
 

Biozone II Ozongenerator

Anti-geur-behandeling:
Veel autobezitters storen zich aan ongewenste geurtjes. Als u een occasion heeft gekocht en het  ‘schoonnmaak’middel van de dealer is uitgewerkt, komt u er pas achter wat u heeft gekocht. Vooral als u uw auto instapt op een hete zomerdag.

De biozone ll ozongenerator-behandeling vernietigt geuren voor eens en altijd! Hij is ideaal bij het neutraliseren van geuren afkomstig van sigaretten, huisdieren, etensresten, urine, verf, vlees, vis, brand, chloor enz. Vernietigt ook bacteriën en remt tevens bacteriegroei af.

Ozon is de krachtigste sterilisator wie we kennen en bovendien ook veilig omdat het enkel uit pure zuurstof opgebouwd is en in relatief korte tijdspanne ook weer terug naar de oorspronkelijke vorm van zuurstof uitvalt. Dit is één van de beste eigenschappen van ozon. Kortom; uw auto is na deze behandeling vrij van wat voor geurtjes dan ook!
 

 

 

Enkele foto’s van diverse standaard-werkzaamheden:

(Moeilijk te fotograferen) Na grondig wassen, witte verfspatten geconstateerd op lakwerk…
…verwijderen met lakgum (‘Kleien’). Ook wordt hars, teerspatten e.d. verwijderd.
Vogelpoep (zie lichte plek midden van de krassen) door iemand verwijderd met schuursponsje….
…polijsten met 3M Fast Cut Plus.
Ook ‘ingebrande’ vogelpoep verwijderen….
….
….verwijderen van krassen, vogelpoep.
Gehele auto machinaal polijsten (3x) met verschillende 3M pasta’s.
Na machinaal polijsten, auto weer gewassen. Vervolgens geheel handmatig inpoetsen, incl deurstijlen.
Ramen binnen, buiten reinigen…
velgen/wieldoppen, banden reinigen…
Glimmen!